Seizoensverkoop gestart!

Het lange wachten is over: de online seizoensverkoop is gestart! We hebben het dit jaar gefaseerd gedaan en dit artikel steeds bijgewerkt als er weer wat nieuws was toegevoegd aan de webwinkel. Inmiddels is alles aan de webwinkel toegevoegd!

Wij zijn niet alleen een kwekerij, maar ook een zorgboerderij. Dat heeft veel prachtige aspecten, maar het betekent ook dat we niet altijd zo strak kunnen plannen als meer commerciële webwinkels met vast personeel. Bovendien ging de griep nogal rond. Omdat we vinden dat we jullie niet langer moeten laten wachten gaan we voor een gefaseerde aanpak.

Zin in een kopje thee tijdens het uitpakken van je bestelling? Zie hier Jolanda’s zelfgemaakte theesoorten.

WAT STAAT ER AL OP?

Dit jaar verkopen we vijftien nieuwe aardappelrassen! Een aantal Italiaanse en Scandinavische rassen en een paar interessante nieuwe kruisingen. Dit naast de precies 100 (poot)aardappels die we al hadden. Je vindt ze allemaal hier. Zin in een lekkere Schot? We hebben er zes! Wil je een lila vinger? Benieuwd naar de zwarte duivel? Kan allemaal!

We hebben een aantal nieuwe bloemenzaden. Zo is er de dwergzonnebloem – net zo mooi als de grote versie, maar een stuk kleiner en dus heel geschikt voor kleinere tuinen. Werkelijk prachtig is de knolzijdeplant die bloeit in een heldere kleur oranje die je niet vaak ziet. Ook hiervan hebben we nog niet eerder zaden verkocht. Ook nieuw: deze echt blije dahliamix. Zie hier al onze bloemenzaden.

Ook nieuw: de kleine, vroegbloeiende aardpeer Dwarf Sunray. Klein wil in dit geval niet alleen zeggen dat de aardperen wat kleiner zijn, maar ook de planten – leuk en praktisch voor mensen met een kleine (moes)tuin.

Oók nieuw: na ze jaren alleen gehad te hebben voor consumptie hebben we afgelopen jaar voor het eerst pompoenen gekweekt voor vermeerderen zodat we nu voor het eerst pompoenzaden kunnen verkopen! Hier een leuk artikel over hoe dit gegaan is en over onze vier soorten.

We hebben een helemaal nieuwe paarse boerenkool, Boukje, genoemd naar de moeder van één van onze medewerkers.

We hebben ook een aantal nieuwe kruiden.

We hebben voor het eerst specifieke yakonvarianten: de 1610, de Rojo en de Rojo et Blanco.

Niet nieuw, maar wel heel goed nieuws: na het ontdekken van een virus in onze paprika- en peperzaden hoorden we dat de zaden van de oogsten tot en met 2021 virusvrij zijn. Die konden we dus gelukkig gauw weer op de webwinkel zetten! Zie hier voor al hun mooie kleuren en vormen.

WAT KOMT ER NOG?

We zijn helemaal bij!

NIEUW

Er komen tientallen producten in de webwinkel die we nog niet eerder hebben verkocht! Die worden gemarkeerd met het woord ‘nieuw’ in hun naam. Als je de komende tijd dus benieuwd bent naar welke producten er nieuw zijn, tik gewoon ‘nieuw’ in het zoekveld. Ja, dan krijg je ook dingen uit Nieuw-Roden en Nieuw-Zeeland, maar óok de producten die nieuw zijn.

OPHALEN

Voor mensen die in de buurt wonen: online bestellingen kunnen opgehaald worden. Vul je winkelmand met lekkers, kies voor Afrekenen en in het scherm dat dan volgt kun je bij Bezorgmethode kiezen voor ophalen.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.