Struinen in De Tuinen.

Openingstijden winkel en tuinen

In mei, juni, juli en augustus zijn onze tuinen iedere zaterdag en zondag te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur. Voor 2024 betekent dat dat onze eerste openingsdag van het seizoen zaterdag 4 mei is en onze laatste openingsdag zondag 1 september. Tijdens evenementen zoals onze Eetbare plantjesmarkt en Knoflookdag zijn tuinen en winkel natuurlijk ook geopend. 

Onze winkel heeft dezelfde openingstijden. Daar vind je, naast de producten die in de webwinkel te koop zijn, ook de lekkernijen die vanwege de breekbaarheid van het glas niet online verkocht worden, zoals sappen, siropen, jams en onze befaamde knoflookbloemstelentapenade. Natuurlijk zelfgemaakt en uit onze eigen tuin. De winkel vind je gelijk na de ingang rechts. 

De entree van de tuinen is € 4,- die je kunt betalen in onze winkel. Je krijgt daar een plattegrond waarna je op je gemak zelf door de tuinen kunt dwalen, al dan niet op blote voeten.

Parkeren is gratis, ook bij evenementen.

Onze straatkraam is er (bijna) altijd, los van onze openingstijden, behalve in de wintermaanden. Je vindt er, afhankelijk van de tijd van het jaar, bijvoorbeeld planten, kruiden en pompoenen. Je kunt er zowel contant als elektronisch betalen. 

Toegankelijkheid

Rolstoelgebruikers: onze hoofdpaden zijn stevig gras, dus goed begaanbaar. Mensen met een niet-elektrische rolstoel hebben misschien wat hulp nodig. De parkeerplaats en winkel zijn verhard, dus goed toegankelijk.

Honden: honden zijn welkom, mits aangelijnd. Genoeg koel groen, schaduw en water voor als het een warme dag wordt.

And into the garden I go, to lose my mind and find my soul

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.