Culinair Erfgoeddiner

Culinair erfgoeddiner 2019: sfeervol en lekker

Heel bijzonder om bij ons te mogen faciliteren: de culinaire erfgoeddiners. De editie van 2018 was zo geslaagd dat organisatoren Mirjam Veenman (enthousiaste schrijver en organiseerder bij Keukengeheim) en Loes Talens (van hotel-restaurant Bitter en Zoet) er een mooi vormgegeven boekje over schreven. Het heet: Culinair erfgoeddiner, 200 jaar Koloniën van Weldadigheid op je bord. Hoe leuk!

Dit boekje is hier en daar online nog tweedehands te vinden (bijvoorbeeld hier en hier), maar het is ook een goed excuus (alsof je dat nodig had) voor een bezoekje aan Bitter en Zoet, waar het boekje nog nieuw te koop is.

Hier zie je alleen de pagina’s die over ons gaan, maar ook de rest van het boekje is mooi en interessant.

Ook de foto’s zijn bijzonder sfeervol. Een selectie van foto’s van het erfgoeddiner van 2018 vind je hier (foto’s gemaakt door Sake Elzinga) en van editie 2019 hier (foto’s gemaakt door Marcel Ruiter).

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.