Zin in een zomerse werkvakantie?

Oproep! Zin in een bijzondere werkvakantie? We zijn op zoek naar blije klussers die wat projecten voor ons kunnen oppakken terwijl ze op een bijzondere plek in onze tuin verblijven. We bieden aan om de hele zomer beschikking te hebben over ons bakhuisje in ruil voor een paar uur per dag klussen en/of andere werkzaamheden. Wij denken bijvoorbeeld aan een (gepensioneerd?) stel met tijd en rechterhanden. In de zomer hebben we ook regelmatig andere (buitenlandse) vrijwilligers. Dat is altijd erg gezellig.

Op de foto het bakhuisje op ons erf, geschikt als basic zomerhuisje. Het huisje staat tussen de tuinen en naast de boerderij waar keuken, sanitair en gemeenschappelijke ruimte met wifi beschikbaar zijn. Onze kippen en loopeenden scharrelen gezellig rond je huisje.

De twee belangrijkste klussen zijn een grondige renovatie van een retro caravan die Lambert in een opwelling gekocht heeft en het opknappen van een pipowagen die wordt gebruikt als zomeraccommodatie voor (tijdelijke) collega’s. Zie onze social media post van 21 maart voor foto’s van de caravan en pipowagen. Ze staan op heerlijke, groene, ruime werkplekken. Stuur ons een berichtje mocht je interesse hebben en deel vooral als je iemand kent voor wie dit wat kan zijn.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.