Ambachtelijke plantenmarkt

Landgoed De Wiersse en Gardeners’ World slaan de handen ineen voor de eerste Ambachtelijke Plantenmarkt en wij zijn er ook! Op 1 oktober staan we tussen 10 en 16.30 uur in herfstige sferen op het prachtige landgoed. Komt dat zien!

Tekst van de organisatoren:

“Zijn kwekerijen ook jouw favoriete plekken als tuinliefhebber? Inspiratie, antwoorden op prangende vragen en dan ook nog eens naar huis met een kofferbak (of een hele auto) vol nieuwe planten en een hoofd vol ideeën… Het wordt nog leuker als je heel veel inspirerende kwekers en hun uitgebreide assortiment op één prachtige plek bij elkaar kunt vinden. En het is helemaal geweldig als dit ook nog plaatsvindt op het perfecte moment om te planten en te poten: het najaar. Aan de oprijlaan vind je alles waar je als plantenliefhebber van gaat watertanden: van biologische rozen, de mooiste onbespoten vaste planten en pootgoed, tot biologische zaden, inheems plantgoed en pluktuinplanten. Tel daar de kwekers die je graag te woord staan bij op, en volgens ons kan de dag niet meer stuk.”

De toegang is de normale toegangsprijs voor de tuinen, die op deze dag ook te bezichtigen zijn. Alles komt ten goede aan het tuinonderhoud.  Met het oktobernummer van Gardeners’ World Magazine krijg je €5.- korting. Meer informatie en ticketverkoop: klik op één van de links in de eerste zin.

(foto: website Landgoed De Wiersse)

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.