Wild arrangement Pauperpluk!

Iets leuks en nieuws dit jaar: een arrangement georganiseerd door Elsje Bruijnesteijn. Elsje schrijft over culinaire en medicinale planten en paddenstoelen en organiseert wildplukwandelingen en workshops door het hele land. Nu voor het eerst ook in onze tuinen.

Het arrangement bestaat uit wandelen en plukken in en rond de tuinen, een culinaire workshop in onze keuken en een proeverijtje van ‘wilde’ drankjes en hapjes gemaakt van de oogst van de wandeling. Denk aan vlierbloesem en douglastopjes in de lente, preibloemen en zomerpostelein in de zomer, tomaten en eekhoorntjesbrood in de herfst en walnoten en sleedoorn in de winter. Bij comfortabel weer eten we lekker buiten, bij regen of kou sfeervol binnen. Dat belooft wat!

Het arrangement wordt verzorgd door zowel Elsje als onszelf en naast het bovenstaande passeren natuurlijk ook wetenswaardigheden over de geschiedenis van Veenhuizen als de Tuinen de revue.

Het hele jaar op zondagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur, datum natuurlijk in overleg. Voor groepen van acht personen of meer. Prijs: 55 euro per persoon.

De wandelingen worden georganiseerd door Elsje. Boeken kan dan ook bij haar: info@elsjebruijnesteijn.com.

(foto Elsje Bruijnesteijn)

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.