Openingstijden 2024 bekend

Het is winter, maar de openingstijden van onze tuinen voor volgend jaar zijn bekend. In mei, juni, juli en augustus zijn onze tuinen iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur te bezoeken. De eerste openingsdag is dus 4 mei, de laatste 1 september. De entree is nog steeds € 4,-, te betalen in de winkel. Daarna kun je op je gemak zelf door de tuinen dwalen. Parkeren kan op eigen terrein en (gelijk links na de ingang) en is gratis. Als er geen plek meer is, is de grote openbare parkeerplaats tegenover Bitter en Zoet ook een idee; vanaf daar is het een mooie wandeling langs rijksmonumenten aan weerskanten van nog geen vijf minuten.

Tijdens deze openingstijden is onze winkel (gelijk rechts na de ingang) ook geopend. Daar vind je niet alleen de producten die ook in de webwinkel te koop zijn, maar ook allerlei producten die vanwege de breekbaarheid van het glas niet online verkocht worden, zoals sappen, siropen, jams en onze befaamde knoflookbloemstelentapenade. Natuurlijk zelfgemaakt en uit eigen tuin!

(foto: Jolanda Loonstra, Rudbeckia hirta, eenjarige zonnehoed)

 

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.