Festival Veenhuizen in de Tuinen

Festival Veenhuizen

Klassieke muziek en onze tuin, een prachtige combinatie. Op zaterdag 20 augustus zijn er maar liefst zes concerten op mooie plekken in onze tuin. Vier ervan zijn gratis en vrij toegankelijk, voor twee is een ticket nodig, te bestellen bij de Festival Veenhuizen. Natuurlijk zijn we niet de enige mooie locatie van het festival; onder ‘Programma’ op de website van de festivalorganisatie zie je een plattegrond van alle festivallocaties. Daar kun je ook het tijdschema zien en je aanmelden. Graag tot ziens!

Tekst van de organisator:

“Festival Veenhuizen is een uniek zomerfestival vol klassieke muziek en verwante genres: ontdek topmusici en laat je meevoeren langs de indrukwekkende verhalen van het Drentse gevangenisdorp Veenhuizen. Tegen het decor van historische gebouwen, statige lanen en wondermooie natuur verrijst een intiem festival met concerten, pop-up optredens, wandelingen en gezellige plekken voor een hapje en een drankje.”

(foto: Festival Veenhuizen, Maurice Vos)

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.