Reclaim the seeds

Datum: 16 maart 2024
Tijd: 10.30 - 17.30 uur
Prijs: vrijwillige donatie!

Beschrijving

Op 16 en 17 maart zijn wij aanwezig op het gezellige, belangrijke, mooie Reclaim the seeds bij de fijne Fruittuin van West.

Let op: dit is dus niet een evenement bij ons in Veenhuizen!

Tekst van de organisator: “Reclaim the seeds is een jaarlijks evenement rond zaden en biodiversiteit. Als de lente in aantocht is, organiseren we kleurrijke zadenmarkten met een uniek aanbod aan zaden, wortels, knollen en stekken en veel informatie. Gedurende de dag zijn er allerlei presentaties, praktische workshops en is er volop ruimte om kennis, ideeën en zaden uit te wisselen. Wat in 2012 begon als één landelijk evenement heeft zich in de loop der tijd voortgeplant tot verschillende regionale evenementen in Nederland en Belgie. Ook dit jaar zullen onder de noemer Reclaim the Seeds weer een aantal zadenbeurzen plaatsvinden. Goed nieuws voor wie groentezaden of stekjes heeft om te ruilen, of als je bijzondere gewassen voor in de moestuin of op het balkon zoekt: iedereen kan bijdragen aan het in stand houden van biodiversiteit! Interesseer je voor duurzame voedselproductie? Hoe gaan we de klimaatcrisis te lijf, wat we kunnen verbouwen? Kom op de zadenbeurs informatie vergaren, contacten leggen of gewoon om de sfeer op te snuiven.”

Locatie

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.