Knoflookdag

Datum: 15 september 2024
Tijd: 11-16.00 uur
Prijs: 1 euro

Beschrijving

Ja hoor, er komt weer een Knoflookdag! Het wordt een knusse, lekkere, informatieve, bijzondere dag. De knoflookverkoop is dan net gestart, dus natuurlijk kunnen er tientallen soorten knoflook gekocht worden, waarvan ook een aantal dat niet in onze webwinkel te koop is. Ook te proeven en te koop: onze befaamde zelfgemaakte knoflookbloemstelentapenade die vanwege de breekbaarheid van het glas niet in de webwinkel wordt verkocht. Alles biologisch natuurlijk! Er is een knoflookrondleiding en er wordt veel informatie gedeeld over wat je allemaal met knoflook kunt, hoe de verschillende soorten te herkennen zijn, etc. Natuurlijk kun je ook weer vrij struinen in de tuinen.

De entree is 1 euro per persoon.
Parkeren is gratis en vlakbij.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Rolstoelgebruikers: de activiteiten vinden grotendeels plaats op verhard terrein (schuur, parkeerplaats, kantine, etc.) en zijn dus redelijk tot goed begaanbaar. De tuinen zelf hebben geen verharde paden, maar de hoofdpaden zijn stevig gras; moet lukken met iemand die je duwt of een elektrische rolstoel.

Locatie

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.