Ambachtelijke plantenmarkt Gardeners’ World

Datum: 28 september 2024
Tijd: 10-16.30 uur
Prijs: zie omschrijving

Beschrijving

We zijn heel blij te kunnen melden dat Landgoed De Wiersse en Gardeners’ World ook dit jaar weer een Ambachtelijke Plantenmarkt organiseren en wij er ook zijn! Op 28 en 29 september staan we weer op het prachtige landgoed.

Van de organisatoren:

“Tijdens deze twee dagen kunnen tuinliefhebbers zich verheugen op een nog uitgebreider aanbod dan voorheen. Van biologische rozen tot onbespoten vaste planten, van pootgoed tot biologische zaden, en van inheems plantgoed tot ambachtelijk gekweekte (fruit)bomen en pluktuinplanten – alles is er om je tuinhart sneller te doen kloppen. De Ambachtelijke Plantenmarkt biedt niet alleen een breed assortiment aan planten, maar ook lezingen van onze kwekers, die allen specialisten zijn in hun vakgebied. In het koetshuis van Landgoed De Wiersse kun je genieten van koffie, thee en zelfgebakken Engelse cake. Buiten in de rijksmonumentale tuinen wacht je een ‘déjeuner sur l’herbe’ met een selectie van kwaliteitsfoodtrucks die de focus leggen op duurzaam eten. Daarnaast verrijken verschillende ambachten zoals Pottenbakkerij de Smeltkroes, Annabel Middendorp Mandenvlechterij en een unieke collectie antieke boeken ook dit jaar onze Ambachtelijke Plantenmarkt.”

Foto: Gardeners’ World tijdens de markt van vorig jaar.

Locatie

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, zodat we de bezoekers van onze website kunnen voorzien van een functionerende en prettige website.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid lezen.