Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eetbare Plantjesmarkt

17 mei @ 11:00 - 17:00

ZONDAG 17 MEI JUBILEUM, ALWEER DE VIJFDE EDITIE VAN ONZE EETBARE PLANTJESMARKT

Op deze oergezellige markt vindt je het grootste aanbod van bijzondere, eetbare planten en struiken van Noord-Nederland! Wij bieden zelf natuurlijk weer een grote collectie biologische groenteplantjes en zaden aan. Daarnaast zullen in elk geval de volgende kwekers aanwezig zijn: Arborealis met voedselbosplanten, De Baggelhof met kleinfruit, De Keukentuin met kruiden- en groenteplantjes,  TuinJoop met zaden en groenteplantjes. Ninabel, Kwekerij Jacobs en De Groene Gast met niet alledaagse tuinplanten en natuurlijke planten waar vlinders en bijen dol op zijn. Verder zijn er diverse eigengemaakte producten te koop zoals jam, chutney, siroop, honing en diverse kruidenproducten.

Het terras is open met biologische koffie, thee, appelsap en zelfgemaakte limonade, heerlijke baksels, soep met brood en quiches.

Lambert geeft rondleidingen door de Tuinen en verder is er een wildplukwandeling, een didgeridooworkshop en een rondleiding of lezing over bijen en vlinders in de tuin. Voor de kinderen staat er reuzenbellenblaas klaar en ze kunnen een speurtocht op de tuinen doen.

entree € 1,- kinderen gratis

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

De Tuinen van Weldadigheid
Hospitaallaan 48
Veenhuizen, Nederland 9341AH Nederland
+ Google Maps
Website:
www.detuinenvanweldadigheid.nl