Wilde Marjolein (Oreganum vulgare)

2,50

Wilde Marjolein of Oregano is nauw verwant aan Majoraan. Het is een in Nederland voorkomende wilde plant. De rechtopstaande stengels dragen een bloeiwijze met rozerode lipbloemen die in dichte bijschermen staan. De eivormige bladeren ruiken bij wrijven lekker kruidig. Wilde Marjolein is een goede insectenplant. Lekker in de Mediterrane keuken.

Inhoud ongeveer 1000 zaden.

Vergelijk

Beschrijving

Wilde Marjolein of Oregano is nauw verwant aan Majoraan. Het is een in Nederland voorkomende wilde plant. De rechtopstaande stengels dragen een bloeiwijze met rozerode lipbloemen die in dichte bijschermen staan. De eivormige bladeren ruiken bij wrijven lekker kruidig. Zaaien van mei t/m juli. Wilde Marjolein is een goede insectenplant. Lekker in de Mediterrane keuken.

Biologische zaden van De Tuinen van Weldadigheid.  Wij houden de grootste collectie bijzondere eetbare gewassen van Nederland in stand. Zo dragen we ons steentje bij aan de biodiversiteit. Op onze mooi aangelegde tuinderij aan de Hospitaallaan 48 in Veenhuizen is de collectie te bezichtigen.