Tibetaanse- of Sikkim Komkommer

2,50

Deze prachtige komkommer is afkomstig uit Sikkim, de omstreken van Noord-India en Nepal in de Himalaya.

Hij is hierdoor erg goed bestand tegen ons klimaat en kan gewoon buiten worden geteeld.

Geeft een ruime oogst aan vrij plompe komkommers die groen beginnen maar tijdens het afrijpen een prachtige bruin-craquelé schil krijgen.

en sieraad op de fruitschaal en meer dan een maand te bewaren. De smaak is iets zuurder dan een gemiddelde komkommer.

 

Inhoud ongeveer 20 zaden.

Vergelijk
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Deze prachtige komkommer is afkomstig uit Sikkim, de omstreken van Noord-India en Nepal in de Himalaya.

Hij is hierdoor erg goed bestand tegen ons klimaat en kan gewoon buiten worden geteeld.

Geeft een ruime oogst aan vrij plompe komkommers die groen beginnen maar tijdens het afrijpen een prachtige bruin-craquelé schil krijgen.

en sieraad op de fruitschaal en meer dan een maand te bewaren. De smaak is iets zuurder dan een gemiddelde komkommer.

Biologische zaden van De Tuinen van Weldadigheid. Wij houden de grootste collectie bijzondere eetbare gewassen van Nederland in stand.

Zo dragen we ons steentje bij aan de biodiversiteit. Op onze mooi aangelegde tuinderij in Veenhuizen is de collectie te bezichtigen.

Inhoud ongeveer 20 zaden.