Peper ‘Pementos de Padrón’ (Capsicum annuum)

2,50

Pementos de Padrón stamt uit de gemeente Padrón in Galicië, in het noordwesten van Spanje. De rijpe vruchten zijn vaak geel-groenig en soms rood. Deze pepers zijn meestal mild van smaak. Echter 10-25% van deze pepers zijn iets heter. Tot 2.500 SHU. Leuk om Russische Roulette mee te spelen. Lekker in Oosterse en Mexicaanse gerechten.

Inhoud ongeveer 20 zaden.

Vergelijk
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Pementos de Padrón stamt uit de gemeente Padrón in Galicië, in het noordwesten van Spanje. De rijpe vruchten zijn vaak geel-groenig en soms rood. Deze pepers zijn meestal mild van smaak. Echter 10-25% van deze pepers zijn iets heter. Tot 2.500 SHU. Leuk om Russische Roulette mee te spelen.

Vanaf half februari kunnen pepers warm worden voorgezaaid. In april in een kas of vanaf half mei buiten uitplanten. De oogst is vanaf augustus. Lekker in Oosterse en Mexicaanse gerechten.

Biologische zaden van De Tuinen van Weldadigheid.  Wij houden de grootste collectie bijzondere eetbare gewassen van Nederland in stand. Zo dragen we ons steentje bij aan de biodiversiteit. Op onze mooi aangelegde tuinderij in Veenhuizen is de collectie te bezichtigen.