Peper ‘Brazilian Starfish’ (Capsicum baccatum)

2,50

Brazilian Starfish is een zeldzame en  decoratieve peper. Deze plant produceert pepers die lijken op een “starfish” oftewel zeester. Deze peper komt oorspronkelijk uit Peru en is goed in ons koudere klimaat te kweken. Een medium hot pepertje tot 30.000 SHU. Lekker in Oosterse en Mexicaanse gerechten.

Inhoud ongeveer 20 zaden.

Vergelijk

Beschrijving

Brazilian Starfish is een zeldzame en  decoratieve peper. Deze plant produceert pepers die lijken op een “starfish” oftewel zeester. Deze peper komt oorspronkelijk uit Peru en is goed in ons koudere klimaat te kweken. Een medium hot pepertje tot 30.000 SHU.

Vanaf half februari kunnen pepers warm worden voorgezaaid. In april in een kas of vanaf half mei buiten uitplanten. De oogst is vanaf augustus. Lekker in Oosterse en Mexicaanse gerechten.

Biologische zaden van De Tuinen van Weldadigheid.  Wij houden de grootste collectie bijzondere eetbare gewassen van Nederland in stand. Zo dragen we ons steentje bij aan de biodiversiteit. Op onze mooi aangelegde tuinderij in Veenhuizen is de collectie te bezichtigen.